Home » Domovinska liga gre na volitve

Slika novice

V stranki Domovinska liga smo v Mariboru  vložili  podpise podpore še v zadnji volilni enoti. Stranka DOM bo tako zastopana v vseh volilnih enotah in okrajih.

V Domovinski ligi postavljamo varnost in blaginjo Slovencev na prvo mesto. Siti smo statusa quo, in praznih obljub sistemskih strank. Slovenci po treh desetletjih samostojnosti postajamo tujci v lastni
domovini.

Zaradi nenadzorovanega priseljevanja in podleganja agenda globalistov imamo vse manj možnosti vpliva, kako bomo živeli in kakšna bo Slovenija. Slovenija potrebuje alternativo, antiglobalistično in suverenistično stranko, DOM – Domovinsko ligo.


Na državnozborskih volitvah nastopamo s politično platformo DOM2022.


Njeni glavni poudarki so:


1.    Nasprotovanje zelenemu prehodu in digitalizaciji –Zeleni prehod, kot si ga zamišljajo globalisti, ni ne tehnično in ne ekonomsko izvedljiv. Vodi v nezanesljivo oskrbo z energijo in energetsko
revščino.

Digitalna preobrazba po zamislih WEF pa vodi v izgubo svoboščin in totalitaren sistem nadzora.


2.    Reforma migracijske politike – Zaradi nenadzorovanih migracij postajamo dežela tujcev. Posebej zaskrbljujoč je proces Albanizacije v nekaterih slovenskih mestih, ki zaradi neintegriranih kosovskih
migrantov postajajo nerazpoznavna


3.    Nasprotovanje obveznemu cepljenju proti Covid 19 – Odločitev za cepljenje mora ostati svobodna. Epidemija Covid 19 tudi ne more biti izgovor za odpravo svoboščin in vladanje z odloki.

4.    Uravnotežene javne finance – Razmere, ko je 30 % državne potrošnje deficitno financirane in javni dolg na prebivalca dosega že 20.500 evrov niso vzdržne. Slovenija ne more trošiti več kot ustvari.

5.    Pravične pokojnine – Pokojnine morajo biti sorazmerne plačanim prispevkov, ZPIZ je potrebno očistiti privilegiranih »pokojnin«, za katere niso bili plačani prispevki.

Naša vizija je Slovenija Slovencem dom!