Slika novice

Mirovni inštitut in z njim povezane organizacije v zadnjih desetih letih prejele več kot 15.000.000 evrov davkoplačevalskega denarja.

˝Nevladne˝ organizacije, kot so Mirovni inštitut ter z njim povezana Sloga ter PIC in Slovenska Filantropija so v zadnjih desetih letih prejele več kot 15.000.000 € davkoplačevalskega denarja. Podatki so dostopni na portalu Erar.

Gre za NVO-je, ki pod pretvezo humanitarne note, skrbijo za nezakonite migrante, vsiljujejo LGBT + P agendo in feminizem. Paradni konj Mirovnega inštituta pa je, prosto po učbeniku kulturnega marksizma, Priročnik za prijavljanje sovražnega govora na družabnih omrežjih.

Vsem nam je dobro znani primer iz Italije, kjer je vodja Lige Matteo Salvini prepovedal vplutje ladij, ki pod zastavo humanitarnosti tihotapijo ilegalne migrante. Potem, ko je moral zapustiti položaj notranjega ministra, je vlada takoj nadaljevala s podporo humanitarnim ladjam in dovolila vsa vplutja v italijanska pristanišča.

In kaj bi dobili za teh dobrih 15 milijonov, ki jih dobivajo samo zgoraj omenjene organizacije?

  • 150.000 toplih vojaških škornjev
  • zavarovano mejo
  • dom za ostarele, ki bi lahko sprejel minimalno 274 starostnikov
  • vsaj 200 stanovanj za mlade družine
  • 1000 pištol Glock g17 9 mm za vojsko in policijo
  • 750 novih Škod Octavij za slovensko policijo

Potem je tu še cel kup podobnih inštitucij, vladnih uradov, ˝neodvisnih˝ medijev, ki so porabniki davkoplačevalskega denarja. Eden takšnih je tud Radio Študent z 2.500.000 € davkoplačevalskega denarja.
Da o raznih uradih za oskrbo in integracijo migrantov, zagovorniku načela enakosti, ki delujejo izredno proti slovensko in proti slovenskim družinam sploh ne začnemo.

Zakaj bi slovenski davkoplačevalci s svojim denarjem financirali organizacije, ki želijo, da Slovenci postanemo manjšina v lastni državi?