Slika novice

Dvojna merila libertarcev so se najbolj pokazala sedaj v času covid histerije. Libertarci so vedno »libertarni« ko gre za:

-abortus oziroma umetna prekinitev nosečnosti ali umor nerojenega otroka

-zadnje čase na področju evtanazije

-»svobodo spolnosti«

-svobode na področju širjenja LGTB+P ideologije oziroma sodomizma v javni, kulturni in šolski prostor

-svobode na področju spuščanju migrantov, Albancev in raznih muslimanskih fanatikov v Slovenijo in zahodni prostor

-gradnje džamij in mošej v zahodnem prostoru

            Zanimivo, druga merila pa so pokazali mnogi od teh ko gre za obvezna cepljenja z dvomljivimi covid cepivi. Če bi bili oni »libertarci« (za kar se deklarirajo«) bi bilo v skladu z njihovim »libertarizmom«, da cepljenje, zlasti ko gre za nova, dvomljiva in nepreizkušena cepiva, ne bi bilo obvezno.

            Zakaj v trenutni situaciji ni nobenih razlogov za obvezno cepljenje z temi novimi cepivi zoper covid?

-covid ni primerljiv z AIDSOM pred npr. tridesetimi leti, kugo v srednjem veku, rumeno mrzlico v 19. stoletju, tuberkolozo v prvi polovici 20. stoletja itd.

-cepiva so se že sedaj velikokrat pokazala kot:

a.) eksperimentalna

b.) imajo veliko negativnih stranskih učinkov

c.) veliko ljudi, ki se je dalo cepiti z temi dvomljivimi cepivi, so kljub temu zboleli za covidom, (nekateri od teh so celo umrli) »koristi« od teh cepiv pa so imeli le na področju negativnih stranskih učinkov.

            Ti navedeni argumenti so dovolj pomembni razlogi, da cepljenje s temi dvomljivimi, eksperimentalnimi in velikokrat celo škodljivimi cepivi nikakor ne sme postati obvezno. Zato v Domovinski ligi pozivamo vse libertarce če so »libertarni« na področju vseh neumnosti, kot so: razkristjanjevanja, poganizacija slovenske in zahodne kulture, razslovenjevanje, albanizacija, balkanizacija, islamizacija slovenske družbe itd. naj bodo sedaj »libertarni« še na področju pozitivnem področju, da naj se ne sili, ne diskriminira in ne ponižuje tistih, ki se nočemo cepiti.

Matija Šorli