Mislite, da pretiravam? Zadnjič je Marko Oblak, moj sokandidat na listi, povedal, da je evtanazija v izjemnem porastu na Nizozemskem in v Belgiji. Belgija je sploh edina država na svetu, ki je uzakonila, da je evtanazirati mogoče tudi otroke, da torej ne obstoji starostni limit, temveč gre za »dobro smrt« tudi mladoletnikov, kar je na moč podobno tudi splavu tik pred rojstvom ali umoru otroka takoj po rojstvu, če ti npr. ni všeč ali imaš pomembnejše opravke v življenju.

V luči zaključne besede sodnika Radonjića na Okrožnem sodišču v Ljubljani, ki je razlagal o hudih pritiskih, ki naj bi jih nad njim izvajal predsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjan Pogačnik in državno tožilstvo, se vprašam, kakšno nasilje je bilo izvajano nad sodnikom, ki je oprostil Radana. Kajti očitki iz obtožnice sodijo lahko v sklop »evtanaziranja« pacientov, četudi zgolj z namenom, da bi vzpostavil komunikacijo s sodelavci. Sodnik ga je mimogrede oprostil še za ostala očitana kazniva dejanja kot minorna, za katera bi sicer bil obsojen, če se mu ne bi očitalo toliko povzročitev smrti, da mu je blagohotno naklonil milost oprostilne sodbe za ostala kazniva dejanja, med katera sodi tudi nezakonito fotografiranje umirajočih bolnikov, predpisovanje različnih psihofarmakov v človeku nedojemljivih količinah, dokazano ponareditev potrdila, da je zaključil zdravljenje odvisnosti ipd. V primer se nisem poglabljala, dokler ni sodnik Radonjić javno povedal o pritiskih in dokler ni tudi v Sloveniji prišlo do pritiskov glede evtanazije, prostovoljne ali neprostovoljne. Če povežem hkratno gibanje, ki ga vodi predvsem leva politična opcija za uzakonitev evtanazije, z oprostilno sodbo in pritiski na sodnike, ki sodijo, potem je čas, da pomislim, da ne gre za slučaj. Da je sodnik, ki je kar preko palca oprostil dr. Radana, bil tudi deležen pritiskov s strani leve politične opcije, ki tako ali tako obvladuje pravosodje.

In sedaj še skok do Belgije, kjer je evtanazija dovoljena tudi, če gre za mladoletne otroke. Res je, da mora otrok zaprositi za dovoljenje, da se opravi evtanazija. Vendar kot odvetnica vem, da znajo starši ali sorodniki otroka zmanipulirati že pri stikih z drugim staršem, da mu igrače, ki jih dobiva od enega roditelja, pomenijo več kot zahteve, da se uči, kar mu postavlja drugi roditelj. Zato tudi vem, da je volja otroka samo glina, ki jo lahko spretno oblikuješ po lastnih željah, do trenutka, ko adolescenca pripelje do tega, da se otrok »odtrga« od staršev. Kdaj in kako močno bo to, je seveda odvisno od posameznega otroka. Jacqueline Herremans, predsednica združenja za pravice do evtanazije, je zadovoljno izjavila, da je evtanazija postala običajna, vsakodnevna praksa v Belgiji.

Belgijski evropski poslanec Philip Claeys je opozoril, da na belgijskih lokalnih volitvah izvoljeni Muslimani zahtevajo, da se ustanovi »islamska država« in da se uvede šeriatsko pravo. Opozarja trudi, da je že četrtina prebivalcev Bruslja Muslimanov. Ti ne bodo spoštovali drugih, kot le svoje zakone in evtanazija belega prebivalstva bo na moč poenostavljena. Ne bo več potrebnih nobenih posebnih zakonov in veselje gospe Jacqueline Herremans bo verjetno popolno.

Torej, politiki, ki zagovarjajo evtanazijo, hkrati tudi zahtevajo in omogočajo prihod ljudi tuje rase in kulture na evropska tla. Vse z istim ciljem, uničenje zahodno evropske civilizacije in bele rase.

Delite naprej