Slika novice

Ko se na desnem polu naše politike nekaj premakne, ko nastane nova stranka, ko se karkoli dobrega zgodi na desni strani se sproži val polemike, zgražanja, in seveda nastopi strah. Strah v ljudeh prebudi tisto najhujše. V strahu za sebe, obstoj, svoje preživetje je človek sposoben narediti vse.

Tukaj pa nastane problem naše družbe, ki bi ga rad opisal. Ko nastane neka nova leva stranka ali se na levem polu kaj spremeni v tem ni nič spornega, ampak se rodijo celo nova zavezništva in podpore ostalih strank. Kar je na nek način logično in normalno, se pravi v prvi meri naj levi držijo skupaj, desni pa skupaj in šele potem na dobrobit sebe oz svoje stranke. Na desnem polu pa nastane problem metanja polen pod noge. Lep primer smo dobili ob nastanku stranke Dom – Domovinska liga. Pričakoval bi prve negativne odzive s strani levega pola in njenih privržencev. Ampak ne, zgodilo se je obratno.

Prve kritike in negodovanja so se začela s strani kvazi desnih strank. Kvazi za to, ker noben od njih ni pravi desničar in ni alternativa kot stranka Dom kakršne v Sloveniji še ni bilo. In meni osebno je absurd kako si pljuvamo v lastno skledo. Volil bom Dom, imam utemeljene argumente za to. Seveda sem o tem z veliko različnimi ljudmi diskutiral in jim na nek način hotel samo pomagati sprevideti nekatere zadeve. Marsikdo je dojel, nekateri pa so dojeli in bodo raje volili SDS, ker je močna stranka in jih je strah voliti Dom, ker se bojijo neuspeha, čeprav so dojeli, da to ni drobljenje glasov.

Ampak tem, ki bodo podprli desnico in imajo svoja načela glede opredelitve na stranko, nisem in ne bom solil pameti, saj bodo sami sčasoma spregledali. Vsaka stvar potrebuje čas. Hvala bogu, da je vsaj še nekdo več normalen oz. somišljenik. Težko pa bi še katero stranko opredeljeval ravno desno, če jih povzamem meni osebno še najbolj desni so SDS, ki se sami opredeljujejo kot desno-sredinski (mehka desnica), Nsi (mehka desnica oz. nihajo nekje v sredini na vsake toliko v eno smer), SNS, ki jih ima večina za neke patriote in desno stranko (Zmago kot predsednik stranke jo opredeljuje kot levo stranko, se pravi imamo nacionalne komuniste na čelu s predsednikom, ki slavi diktatorske morilce kot je bil Tito) in kot zadnja SLS, za katero pa niti ne razumem, zakaj jo nekdo sploh opredeljuje kot desne in povezava z SDS je samo znak, kako nemočni in obupani so.

Se pravi edina alternativa in stranka ki, ji lahko rečemo desna je DOM! Se pravi imamo res slabo izbiro na desnem polu. Zelo slabo. Po vsem tem pa si še med seboj mečemo polena pod noge. Če pogledamo leve stranke, ko je potrebno uničevati državo, njeno kulturo, tradicijo itd. držijo v svojih nagnusnih dejanjih skupaj. Od LGBT+P zmešane ideologije, do mahanja z rdečimi zvezdami, cenzure na socialnih omrežjih, idej FDVja,.. Ko bi desnica morala skupaj zavarovati naše vrednote, kulturo, državno blaginjo in nas ubraniti pred to zblojeno ideologijo si raje pljuvamo v lastno skledo in med tem se nam levičarji lahko le veselo smejijo. Žalostno in zaskrbljujoče. Samotni jezdeci proti armadi težko prinesejo zmago. Zato bo potrebno vso to medsebojno agresijo usmeriti v levo smer in stopiti skupaj. Za Slovenijo! Za Slovence! Za Dom!

Za zaključek bi rad samo poudaril, da še enkrat več ta zapis ni uperjen proti nobeni stranki desnega pola, ker je to samo videnje mojih stališč in namen tega zapisa, da si nehamo nagajati ampak stopimo skupaj ne glede na strankarsko opredelitev na desnem polu! Prosim vas za večjo odzivnost in pomoč in najbolj pomembno pojdite voliti in volite, kar vam narekuje srce in ne drugi!

Najprej Slovenija! Vedno. ??