Notranje zadeve

Program Domovinske lige za področje notranjih zadev. 

Zaveze

Poslanstvo slovenske države je skrb za varnost in blaginjo slovenskih državljanov. Najvišji interes slovenske države bi moral biti preživetje slovenskega naroda, slovenskega jezika, kulture in identitete. To lahko dosežemo v Evropi, v Evropi narodov, v Evropi domovin!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dejstva

˝Desnica˝ in protipriseljenska politika


Ni več skrivnost, da se dotok priseljevanja poveča vedno v obdobju, kadar je na oblasti ¨desnica¨. Vladajoča stranka je za omejitev priseljevanja, nepredušno zaprte meje, odstop od Marakeške deklaracije samo v kampanji. Realnost je žal drugačna.

Da o albanizaciji Slovenije, ki bo bo močna tema v prihajajoči kampanji, sploh ne govorimo.


˝Slovenija bo močno podprla in zagovarjala proces včlanjevanja Albanije v EU.˝ Žalostno, očitno je bil mandat 2004-2008, ko je prišla glavnina Kosovarjev v Slovenijo, prekratek.  Albanizacija Slovenije ne more biti v našem interesu. Sprašujemo se, kje je domoljubje predsednika vlade?


Domovinska liga ima vse od začetka v programu suverenizem in antiglobalizem. Zakaj bi morali sedaj pozabiti na svoj program in slepo podpirati globalistično politiko aktualne vlade? In to samo zato, da bi bili volivci vladajoče stranke, ne DOM-a, zadovoljni?

Kakšna geostrateška prioriteta Slovenije je članstvo Albanije v EU?

 

V čigavem interesu deluje Ministrstvo za zunanje zadeve?

Priča smo prvovrstni izdaji slovenskega naroda. Ne le, da niso odstopili od Marakeške deklaracije, niti niso zaprli meja,  za nameček si želijo Albanije in Turčije v Evropski Uniji.

 

Članstvo Turčije in Albanije v EU, dveh muslimanskih držav, je v popolnem nasprotju s slovenskimi nacionalnimi interesi. Zunanja politika Slovenije je primer dvoličnosti, na eni strani spogledovanje z višegrajsko četverico, dejanska pa hlapčevanje globalistom.

 

V Sloveniji razlike med levico in desnico ni. Zakaj si slovenska desnica tako močno želi Albanije v EU? Ne pozabimo na leto 2004-2008, ko je vladala  ista oseba, kot danes in je prišla glavnina kosovskih Albancev.

 

Je to slovenska ˝desnica˝, ki je prestreljena z globalističnimi kadri in je v službi svetovnih globalistov?

Slovenija potrebuje drugačno politiko. 

 

Politiko Najprej Slovenija!