Home » Podprite Domovinsko ligo

Slika novice

ZAKAJ GLASOVATI ZA DOMOVINSKO LIGO?

Živimo v času, ko bomo morali zopet ubraniti našo domovino Slovenijo.

Evropa načrtuje in izvaja t.i. veliko nadomestitev. To je načrt Združenih narodov in Evrope, da z navažanjem nezakonitih migrantov popolnoma preoblikujejo evropsko družbo in sicer tako, da postopoma uničijo nacionalno identiteto oz. pripadnost, zamenjajo vero, razsujejo družino, izničijo spol – vse z namenom ustvariti “Združene države Evrope”, ki bi imele eno samo birokratsko vladarsko oligarhijo. In vse to v nasprotju z željami Evropejcev. V ta namen se zlorablja politika nacionalnih držav, azilna zakonodaja, mediji, ki razen redkih namenoma lažejo in molčijo kaj se v resnici dogaja. Pri tem jim obilno pomagajo nevladne organizacije, ki namerno kršijo azilno zakonodajo, grozijo policiji in vsem ljudem, ki pridejo v stik z nezakonitimi migranti.

Vsi ti prišleki bodo postali novi volivci levih strank, v kolikor tega 26.5.2019 na volitvah ne preprečimo. Namreč ti prišleki bodo na naslednjih volitvah volili za njihove cilje in za njihov interes ter nas, staroselce spremenili v tujce v lastni državi. Evropa postopoma in na skrivaj še naprej dovaža miliione nezakonitih migrantov, katerim bo v naslednjem koraku izdana volilna pravica (podobno kot v Ameriki – cca. 22 milionov) in čez noč se bomo znašli v multikulti “usrani luknji”, kakršne sedaj lahko vidimo, ko gledamo velemesta Evrope: Bruselj, Paris, Berlin, London idr.

V teh velemestih je sredi Evrope trenutno že preko 400 “No Go zone”, to so mesta kamor normalnim staroselcem in policiji vstop ni dovoljen, kjer se izvaja šarija ne pa zakonodaja evropskih držav!

Treba se je le spomniti, kako bedno je propadel multikulti komunističen projekt Jugoslavije, ki se je končal s krvavo državljansko vojno! Ali mislite, da bo tokrat drugače, ker bodo bodoči sosedje črnci, Indijci, Pakistanci, Albanci, Afganistanci,Aziati ali Afričani?

Ti ljudje niso “prebežniki” in še manj “begunci”, saj je Slovenija obdana s štirimi varnimi državami, v katerih ni vojne. So samo dobro plačani ekonomski turisti, ki prihajajo v Evropo rušiti socialni sistem, ne pa reševati naš pokojninski sistem.

Dokler bo v Sloveniji zadnji Slovenec dobival 300 EUR pokojnine, do takrat ne smemo za te socialne turiste zapravljati 1930 EUR / osebo mesečno za njihovo navidezno pomoč. Ta znaša cca. 130 milionov letno, kar gre iz naslova bodočih davkov na nepremičnine ipd. To je 1/3 proračuna za obrambo! Lažna humanitarnost ni poceni!

Sprašujem vas: koliko novih davkov ste pripravljeni plačat in koliko manjše penzije ste pripravljeni prispevat na račun dobrega življenja ekonomskih turistov, ki se nikoli ne bodo integrirali v našo družbo?! Lep primer vidite v Velenju, Kranju, Jesenicah in drugod, kjer iščejo nove in nove prevajalce iz albanščine za šole, bolnišnice idr.

Kmalu slovenske besede in glasbe ne bo slišati več nikjer. Ne glede na dejstvo, da je po ustavi RS uradni jezik slovenščina. Prevajalce plača država iz vaših davkov!

V azilnih domovih jim vsak dan kuhajo 4-5 različnih menujev ekološko pridelane hrane. K zdravniku jih vozijo preko zadnjih vrat brez čakalnih vrst, Slovenci pa lahko čakamo. Za njih je na voljo ves denar, za Slovence pa bomo zbirali zamaške?

To je potrebno takoj ustaviti! V kolikor bi želeli v Sloveniji zaprositi za AZIL bi to lahko na svoji poti storili že v vsaj 10 državah, ki so jih prečili, ne pa tako, da nezakonito prečkajo mejo in pri tem vlamljajo, kradejo, pretepajo, ugrabljajo…

Posebej za njih je naša vlada prilagodila celo zakonodajo!! in sicer tako, da če mejo prečkajo oni, to ni kaznivo dejanje, če pa jo prečkate vi, greste v zapor.

S tem je naša lastna država naredila Slovence drugorazredne.

Proti tej norosti se v Evropi borijo v Italiji Salvini, na Mađarskem Orban, V Franciji Le Pen, vsi večinoma združeni v Evropski poslanski skupini ENF-Evropa narodov in svobode. (Orban je še začasno v EPP, a zapušča to skupino).

V Sloveniji so vse politične stranke brez izjeme pripadniki evropskih strank, (EPP, ALDE in PES, ki vse želijo več Evrope, več birokracije in več navažanja nezakonitih migrantov!)

DOMovinska liga je EDINA nova slovenska neparlamentarna stranka, ki se združuje s stranko skupine Evrope narodov in svobode – ENF, saj se ta zavzema za to, da Evropa postane spet normalna. Da bi Evropa urejala izključno samo tiste zadeve, česar lokalne države ne morejo urejat same, ne pa, da podpira evropsko birokracijo (samo evropska komisija šteje 32.000 neizvoljenih birokratov, Evropski parlament pa še dodatnih 7.000)! Vsi ti birokrati si izmišljajo nove in nove birokratske idiotizme le zato, da ohranjajo svoje predobro plačane EU službe.

Slovenija je po ustavi država slovenskih državljanov, ki mora poskrbeti za dobrobit Slovencev, ne Albancev, Pakistancev, Afričanov idr.. Slovenija Najprej! Vedno.

Zato glasujte DOMOVINSKO LIGO !
Obkrožite št. 10 !