Slika novice

V zadnjem obdobju smo ponovno priča povečani propagandi kulturnega marksizma v evropskih inštitucijah, tokrat kar v režiji predsednice Evropske komisije in članice ˝desne˝ EPP, Ursule von der Leyen. Torej, LBGT + P ni več v domeni radikalne levice in liberalcev, agendo je prevzela kar glavna konservativna stranka v Evropski Uniji.

Na svojem Twitter računu odkrito simpatizira in podpira LGBT +P agendo. Je to Evropska unija, v kateri želimo bivati? Leglo kulturnega marksizma, LGBT +P, ilegalni migranti, radikalni feminizem. Da je pa vse skupaj še bolj tragično, stranke slovenske desnice v EPP, katerimi pripadata SDS in NSI, vse to za nekaj foto terminov s predsednico evropske komisije, tudi podpirajo. Še pomnite podporo slovenskega dela poslancev EPP, migrantskim kvotam, marakeški deklaraciji, resoluciji Lunaček?
Kdo zastopa interese Slovencev v Evropski Uniji? Nihče.

Kulturni marksizem je produkt skupine spolno iztirjenih judovskih intelektualcev. Njega cilj je s prevrednotenjem vseh vrednot spodkopati zahodno civilizacijo. V primerjavi z ortodoksnim marksizmom je prava uspešnica, tvori idejno osnovo cuckdesnice, pseudoliberalcev in levice.
Nihče se ne vtika v življenje pedrov in lezbijk, nihče jih ne diskriminira. Spolnost opravilno sposobnih odraslih je stvar zasebnosti! Ne moremo pa sprejeti, da bodo normalni večini in otrokom vsiljevali svojo izprijeno LGBT+P ideologijo.

V DOM smo zato prepričani, da Evropa lahko preživi zgolj ob zavzemanju za zdrave družine, matere, očete in otrok. Dovolj je LGBT+P poneumljanja!