Home » Trump naj postane slovenski premier

Slika novice

Člani Domovinske lige priporočamo slovenskemu premieru, da trenutnemu ameriškemu predsedniku, Donaldu Trumpu, zakonskemu možu slovenske državljanke, Melanije Trump, podeli častno državljanstvo in mu v primeru poraza na volitvah podeli politični azil in možnost prenosa svojega premoženja.

Prav tako bi zaradi prihajajoče gospodarske krize od vlade želeli, da novo pečeni Slovenski državljan , Donald Trump, postane novi premier slovenske vlade. V stranki DOM menimo, da so trenutne gospodarske razmere, kriza evropske ideje, nerešljiva kriza glede zapore meja za ilegalne migrante pripeljale, da je potrebno ukrepati in na najodgovornejša mesta v državi postaviti najbolj kompetentne osebe.

Ameriški predsednik Trump se je v preteklih štirih letih zelo izkazal, tako z gradnjo zidu z Mehiko, kot tudi s spodobno ekonomsko politiko, ki je na Ameriški borzni trg privabila nove in stare vlagatelje, posredno pa vplivala na višje cene delnic, kot tudi na novo zaposlovanje v gospodarstvu. Ker v stranki DOM želimo za Slovenijo in Slovence, da živijo v blagostanju predlagamo vladi, da se do tega vprašanja čimprej opredeli in g. Trumpa takoj zaščiti.

English version in pdf